AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, "Çarşamba'da görev yapan bütün öğretmenlerimizi kullanabileceği sosyal bir alanı öğretmenlerimize kavuşturacağız" dedi.
İlçe Başkanı Mehmet Köse, hafta sonu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Çarşamba'ya yaptığı ziyareti değerlendirdi. Mehmet Köse, ilçede yapılan yatırımlar konusunda Bakan Kılıç'ın kendilerine destek olduklarını belirterek, "Hafta sonu bakanımızın da ziyaretleri ile temelini attığımız Gençlik Merkezimiz inşallah en kısa zamanda hizmete başlayacak. Gençlik Merkezimiz birçok alanda gençlerimizin hizmetinde olan olacak. İçerisinde 350 kişilik çok amaçlı salondan dersliklere, dans salonlarına kadar her türlü yapıyı barındıracak" diye konuştu.
Suat Kılıç'ın Genlik ve Spor Bakanı olduktan sonra Samsun ve ilçeleri birçok hizmeti olduğunu belirten Köse, yaptıkları son görüşmede ilçede yapına başlanan ama yarım kalan öğretmenevi içinde çalışmaların başlayacağını açıkladı. Köse, "Bakanımız Genlik Merkezi'nin temel atma töreninde yeni yapılacak olan 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdu ve yapılacak yeni kapalı spor salonun müjdesini vermişlerdi. Bakanımızla son yaptığımız görüşmeler doğrultusunda ilçemize yapılacak olan öğretmenevi için de destek istedik. Kendisi de bu durumla ilgilenerek gerekli yerlere bildirimde bulundu. Öğretmenevimizin de çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Çarşamba'da görev yapan bütün öğretmenlerimizi kullanabileceği sosyal bir alanı öğretmenlerimize kavuşturmuş olacağız" şeklinde konuştu.
(EŞ-SLH-Y)

04.02.2013 17:49:00 TSI

Editör: Wan Haber