Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) 2009 yılı Ocak ayından bu yana görev yapan meclis üyelerine düzenlenen törenle plaketleri Kaymakamı Caner Yıldız tarafından verildi.
Törende meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, "Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu gün ülkemiz genelinde oda ve borsalar arasında ilk sıralara gelebildiysek, bu büyük bir başarıdır ve sizlerin de benim gibi bu başarıyla gurur duyduğunuzu çok iyi biliyorum. Biz, anlayış olarak daima, bir rekabet içerisinde olduk. Fakat bu rekabet kişilerle değil, en iyi hizmeti verme gayesiyle olmuştur. Başarılarımızın arkasında, siz değerli meclis üyelerimizin, yönetim kurulumuza verdiği destek ve güven vardır" dedi.
Törende bir konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız da, "Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları yerlerin en önemli dinamiklerindendir. Çarşamba ilçesinin çok büyük bir potansiyeli var. Özellikle tarımsal üretim noktasında, ülkemizin belli başlı üretim merkezleri arasındayız. Bunun yanı sıra, yine yeraltı zenginliklerimiz var. Jeotermal enerji ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları hepiniz biliyorsunuz. İl Özel İdaresi'yle birlikte, jeotermal enerjiyi ilçemize kazandırma noktasında ruhsat almak için çalışmalar yapmaktayız. Sizler de, bu enerjiyi değerlendirmek için ruhsat alabilirsiniz. Ekonomimize çok büyük bir ivme kazandıracak, bu kaynağı hep beraber değerlendirmeliyiz" diye konuştu.
Tören sonrasında tüm meclis üyelerine vermiş oldukları hizmetleri anısına ve Mimar Özdem Uzun'a da Tarihi Emirhan Çeşmesi'nin yeniden inşa edilmesi sürecinde yapmış olduğu katkıları anısına Kaymakam Caner Yıldız tarafından plaket verilirken, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli de İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'a odanın faaliyet ve hizmetlerine vermiş olduğu katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.
(SAM-SLH-Y)

31.01.2013 18:07:10 TSI

Editör: Wan Haber