Hafta sonu Kula'da sahne alan Carmen Sirki, yaptığı gösterilerle izleyenleri büyüledi
Yaptığı gösterilerle tüm Türkiye'de beğeni kazanan Carmen Sirki, Kula Belediyesi'nin katkılarıyla Spor Salonu'nda vatandaşlarla buluştu. Kadrosunda "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının finalistlerini de barındıran Carmen Sirki yaptığı gösterilerle izleyenlerden büyük alkış alırken, çoğu zaman da izleyenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören sirkte özellikle çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.
Özellikle sihirbazlık gösterileri izleyenleri şaşırtırken, robot ve Michael Jackson dansları da izleyenlerin beğenisini kazandı. Gösteri de ayrıca jonglör, akrobasi, merdiven şovları da yer alırken, ateş şov ve dev piton yılanı izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Carmen Sirki'nin kültürel mirasın korunmasında ve modern sirk sanatlarının gelişmesinde büyük çalışma sağlayıp Türkiye'de modern tiyatral sirk kültürünün öncülüğünü başlattığını ifade eden sanat yönetmeni Enver Mutlu, "21. yüzyılın en büyük görsel sanat dallarından biri olan ve Avrupa'da da gittikçe yayılan modern sirk dediğimiz tiyatral sirk, çağımız insanlarının ilgi göstereceği kültür ve sanat gibi birçok konsepti kapsamaktadır. Carmen Sirki, klasik sirk kültürünü değişik bir tarzda modern sirke dönüştürüp Türkiye'de gösteri sanatlarına değişik bir zenginlik katmıştır" dedi.
(HY-ERG-Y)

14.01.2013 09:38:52 TSI

Editör: Wan Haber