Nazilli Çapahasan Mahallesi yeni Muhtarlık Hizmet Binası ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Hizmet binasının açılışı yapıldı.
Açılış törenine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karapınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, İlçe Gençlik, Spor Hizmetleri Müdürü Güven Eker, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Hakan Derici, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Oda Başkanları, Daire Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Halka dönük hizmetin karşılığı olan dernek ve muhtarlık binası için Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çapahasan Mahallesi Muhtarı Aytekin Özdemir "İnsanlar ölür ama hizmetleri kalır düşüncesi ile 3,5 yıl gibi kısa bir sürede Nazilli'ye sayısız hizmet kazandıran Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Nazilli'yi güzel hizmetlerle buluşturdu, güzel hizmetlere kavuşturmaya da devam edecektir" dedi.
"MUHTARLAR, DEMOKRASİNİN İLK AYAĞI"
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çapahasan Mahallesi Muhtarlık binası yanında Çiftçi Mallarını Koruma Derneği'nin hizmet binasını da yaptıklarını ve muhtarlık hizmetinin özveri gerektirdiğine işaret ederek, yerel yöneticiler olarak vatandaşa hizmet noktasında görevlerinin hakkını vererek yapmak zorunda olduklarını söyledi. Muhtarlara yapılan her hizmetin halka hizmet olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli'de hemen hemen tüm mahalle muhtarlıklarını yeniledik ve iyileştirme çalışmalarını yaptık. Muhtarlarımız uç beylerimizdir. Mahallelinin derdini dinleyen ve çözümlenmesini sağlayandır. Demokrasinin ilk ayağı olan muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebileceği ve çalışabileceği ortamlar yaratmalıyız ki onlarda görevlerini layıkıyla yapabilsinler. Çünkü onlara yapılan hizmet doğrudan halkımıza yapılan hizmettir. Muhtarlık binamızın öncelikle Muhtarımıza ve tüm mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
KAYMAKAM OKUR'DAN, BAŞKAN ALICIK'A TEŞEKKÜR
Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetin açılışında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Okur; "Muhtarlık ve dernek hizmet binasının yeni halleriyle hizmet vermeye başlamasından dolayı oldukça memnun durumdayız. Nazilli'de 22 mahalle muhtarlığımızın 5-6 tanesinin dışında hepsi yenilenerek hizmet vermekte. Kalan 5-6 tane muhtarlığımızı da başkanımızın yenileme ve iyileştirme çalışmalarını yapacaktır. Buradaki hizmetin halkımıza hayırlı olmasın diliyor, yaptığı tüm hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a teşekkür ediyor ve kendisini kutluyorum" şeklinde konuştu.
HİZMET BİNALARI İNCELENDİ
Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sulanın yaptığı açılış duasının ardından Çapahasan Mahallesi yeni Muhtarlık Hizmet Binası ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Hizmet binasını açılış kurdelesini Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan Mahalle Muhtarı Aytekin Özdemir ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Ahmet Güzel tarafından kesilen kurdelenin ardından protokol üyeleri ve davetliler muhtarlık binasını ve çiftçi Mallarını Koruma Derneği hizmet binasını gezerek inceledi. Protokol ve açılışa katılan mahalle muhtarları Çapahasan Mahalle Muhtarı Aytekin Özdemir'in makamında bir süre sohbet ederek yapılan hizmetler hakkında konuştular.
(ÜÖ-İK)

15.12.2012 17:25:57 TSI

Editör: Wan Haber