Ankaralı müzikseverler, Senem Diyici'nin Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verdiği konserle müziğin bütün güzel renklerini yaşadılar.
1970'li yıllarda müzik hayatına başlayan ve müzik yaşantısını 1982'den beri yurtdışında sürdüren ama yurtdışında da dünyaya Türkçe seslenmeye devam eden Senem Diyici, klasik Türk müziği, halk müziği, caz ve doğaçlamanın eşsiz sentezlerini oluşturan şarkılarıyla Ankaralı sanatseverleri büyüledi. Çankaya Belediyesi'nin konuğu olarak Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verdiği konserde Diyici, sahne performansı da beğeni topladı. Diyici, "Ah Bir Ateş Ver", "Batum", "Altın Hızma Mülayim", "Takalar" gibi bilinen eserleri eşsiz bir harmoniye dönüştüren yorumlarıyla sanatseverlerden tam not aldı.
Konserini seyircilerin ayakta alkışlarıyla sona erdiren Diyici ve ekibine, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da bu eşsiz konser için takdim ettiği çiçeklerle teşekkür etti. Konseri eşi Feride Tanık ile birlikte izleyen Tanık, Diyici'ye ayrıca merhum siyasetçi ve şair Bülent Ecevit'in şiir kitabını hediye etti.
(BK-CC-Y)

10.01.2013 11:47:37 TSI

Editör: Wan Haber