Çankaya Belediyesi tarafından Yüksel Caddesi'nde düzenlenen yeni yıl eğlencesine katılan vatandaşlar ünlü DJ'lerin çaldıkları müziklerle doyasıya eğlendiler.
Çankaya Belediyesi yılbaşında da vatandaşları unutmadı. Çankayalı ve Ankaralı vatandaşların 2013 yılına eğlenerek mutlu bir şekilde girebilmeleri için Ankara'nın en işlek noktalarından olan Yüksel Caddesi'nde kurduğu sahne ve müzik sistemiyle güzel anların yaşanmasını sağladı. Yılbaşını kutlamak için toplanan kalabalıkla birlikte eğlenceye katılan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Hepinize çok güzel bir gece diliyorum, her şey gönlünüzce olsun. Sizleri çok seviyoruz, eğlenmenizi, mutlu olmanızı, özgür olmanızı, iş bulmanızı ve karnınızın doymasını da istiyoruz. Sizleri sevgiyle selamlıyorum, yeni yılınız kutlu olsun" dedi. Tanık'ın konuşmasının ardından sahne alan Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Topluluğu (ÇABEDT) kursiyerleri Salsa, Bachata, Cha cha gibi danslarla kalabalığı coşturdu.
ÜNLÜ DJ'LER SAHNEDE
Yılbaşı gecesi için Çankaya Belediyesi'nin organize ettiği müzik ziyafetinde ünlü DJ'ler Suat Ok ve Murat Başer sahne aldı. Saatler 2013'e yaklaşırken genç, yaşlı çok sayıda vatandaş çalınan müziğin coşkusuyla kendilerini eğlenceye kaptırdılar. Ok ve Başer Oldies Days tarzı müziklerin yanı sıra çaldıkları Türkçe ve yabancı hit'lerden oluşan parçalarla yeni yılın ilk saatlerine kadar Ankaralılara müzik dinlettiler.
BAŞKAN TANIK ÇALIŞANLARININ DA YENİ YILINI KUTLADI
Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi'nin yılbaşı gecesi hazırladığı muhteşem gece öncesinde, Çankaya Belediyesi çalışanlarının da yeni yılını kutladı. Kolej yerleşkesinde çalışanlarına seslenen Tanık, "Çalışanların emeğinin karşılık bulduğu Çankaya Belediyesi, örgütlü yapısıyla çalışanlarına sahip çıkan bir çatıdır. Yeni yılda da yapacağımız her işte öncelikle sizlerin yanımızda olduğuna inanıyor ve hepinizin yeni yılını kutluyorum" dedi.
(ZÇ-ÖK-Y)

01.01.2013 13:45:53 TSI

Editör: Wan Haber