Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Ankara İl Örgütü ile CHP Çankaya İlçe Örgütü'ne yeni yıl kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin'in yanı sıra Belediye meclis üyeleri ile örgüt yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında, ağırlıkla gelecek bir yıl içinde neler yapılacağı ve yerel seçimlere ilişkin hazırlıklar konuşuldu.
Örgüt ve belediye dayanışmasının önemine özel bir dikkat çekilen görüşmelerde Tanık, "Biz belediye başkanı olarak seçildiğimizde yakamızdaki parti rozetini çıkarırız, partili ve partisiz tüm halka eşit ve kaliteli hizmet sunmayı temel görevimiz sayarız. Ama parti rozetimizi de daima yüreğimizde taşımaya devam ederiz. CHP bizim varlık nedenimizdir. Örgütümüz öncümüzdür, rehberimizdir. Biz parti ahlakını çok iyi anlayan ve uygulayan, parti disiplini nedir bunu çok iyi bilen insanlarız. Partimiz bizim hep önümüzdedir. Kendimizi hiçbir zaman partimizin önüne koymayız. Partimizin sıradan bir neferi gibi özverili ile çalışmayı bir onur kabul ederiz" dedi.
(SU-ÖZ-Y)

04.01.2013 16:00:01 TSI

Editör: Wan Haber