Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor ligin 16. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Tarsus Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenör Ekin Baş yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip, kondisyon ve fizik ağırlıklı çalışma yaptı. Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından yeni bir seri yakalamanın peşinde olan turuncu-beyazlı ekipte sporcuların hırsı dikkat çekti. Antrenmanı izleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç de takıma destek verdi.
Sporcuların antrenmanda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu söyleyen Antrenör Ekin Baş, "Tarsus Belediye maçı ile yeni bir seri yakalayacağız. Bu müsabakayı kazanıp, önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız Ceyhan Belediye maçına moralli çıkmak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç de takımın yeni hocası ile yeni bir havaya girdiğini belirterek, "Oyuncuların kazanma istek ve arzularını görmek bizleri oldukça memnun etti. Takımımıza Tarsus Belediye maçında başarılar diliyorum. Takımımız bu müsabakadan galip gelecek güçte. Takımımızın her an yanındayız. Onları sürekli destekliyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
Başkan Genç, oyunculara ve teknik heyete tatlı ikram ederek, müsabaka öncesi moral verdi.
(SAM-SLH-Y)

30.01.2013 14:59:04 TSI

Editör: Wan Haber