Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Balıkesir Milli Eğitim müdürlüğü görevine atan Sabri Caner, okul müdürleriyle vedalaştı.
14 Şubat 2012 tarihinde Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Sabri Caner, 10 ay sonra Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Önümüzdeki haftasonu Isparta'dan ayrılacak olan Caner okul idarecileriyle vedalaştı. Öğretmenevi toplantı salonunda okul müdürlerine veda konuşması yapan Caner, helallik istedi. Caner, "Daha ilk geldiğimde sizinle iyi çalışabileceğimi söylemiştim. Kimseyi mümkün mertebe üzüldüm ama üzmeden kırıldım ama kırmadan çaba sarfettim. Isparta benim için önemli bir tecrübe oldu. Gideceğim yerde de aynı çalışmayı sürdüreceğim. Isparta'yı çok sevdim severek çalıştım" dedi.
Isparta'ya çok güzel duygularla geldiğini söyleyen Caner, "Kesinlikle bu gidiş bakanımızın tasarrufudur. Tam hareketlenmişken, çap dönmüşken bakanımız tasarruf yaptı. Saygı duyuyorum. Beni müsteşarımız aradı. 'seni Balıkesir'de değerlendirmek istiyoruz. Burada faydalı olursun' dedi. Biz de başüstüne dedik. Bu karar 15 gün önce söylenmişti. Bunun üzerine vedalaşmaya başladım."
Caner, konuşmasının ardından okul idarecileriyle tek tek tokalaşarak vedalaştı. Isparta yeni Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk'ün gelecek hafta içinde göreve başlaması bekleniyor.
(FK-SÇ-Y)

13.12.2012 17:15:31 TSI

Editör: Wan Haber