İnsan kaynakları yönetimi, istihdam, üst düzey yönetici danışmanlığı ve kadın lider gelişimi konularında Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Dr. Pembe Candaner, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın konuğu olacak.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi, Mali Destek Programı çerçevesinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Eğitim Vakfı tarafından hazırlanan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) proje ortağı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve İşkur İl Müdürlüğü'nün de proje iştirakçileri olduğu, "Perakende Satış Temsilcisi Akademisi" projesinin 2. Dönem Açılışı 11 Aralık 2012 saat 13.00'da yapılacak.
Samsun TSO Davut Altan Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek açılış törenine Türkiye'nin en başarılı kadınlarından biri Dr. Pembe Candaner'de katılacak. İnsan kaynakları yönetimi, istihdam, üst düzey yönetici danışmanlığı ve kadın lider gelişimi konularında Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olan ve 2003 yılında Türkiye'nin en başarılı iş kadını seçilen Dr. Candaner, açılış töreninde "Perakende ve İnsan Kaynakları" konusunda konuşma yapacak. Halen Boğaziçi Üniversitesi'nde 'İnsan Kaynakları' konusunda ders veren ve bu konuda yayınlanmış üç kitabı bulunan çok sayıda ödül sahibi Dr. Pembe Candaner ayrıca, açılış töreni öncesi Samsun TSO Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehnaz Dereli'nin AKS Tv'de hazırlayıp sunduğu "İş ve Ekonomi" programının konuğu olacak.
(SAM-GKH-Y)

10.12.2012 18:04:55 TSI

Editör: Wan Haber