Çorum Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda tekrar kooperatif başkanlığına seçilen Vedat Canbek, güven tazeledi.
Anitta Otelde gerçekleştirilen genel kurula Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, oda başkanları ve üyeler katıldı.
Genel kurulda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum belediyesinin Türkiye'nin en başarılı belediyeleri arasında yer aldığını belirterek, "Bu başarımızın altında ise zaman, insan ve kasanın iyi yönetimi yatıyor. Biz kasamızı, insan kaynağımızı ve zamanı iyi yönettik. Bunun içinde başarılı olduk" dedi.
Türkiye'de günü geçmiş borcu bulunmaya 4 belediye bulunduğunu açıklayan Külcü, bu belediyelerden birisinin de Çorum Belediyesi olduğunu açıkladı.
Yapılan her çalışmada esnafların yanlarında olarak dik durduğunu dile getiren Külcü, bunun sonunda kazanan tarafın önce Çorum, sonra esnaflar ve belediye olduğunun altını çizdi.
Şehrin batıya doğru büyüdüğünü dile getiren Külcü, önlerine arasta ve aşağı sanayi problemlerinin bulunduğunu bunların aşılması için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
Külcü'ye konuşmasının ardından Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek tarafından teşekkür plaketi veridi.
Gündem maddelerinin okunarak divan tarafından ibraz edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek listenin katıldığı seçimlerde Canbek, tekrar kooperatif başkanı oldu.
Canbek, 30 yıldır başkanlık görevini yürüttüğünü belirterek, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.
Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Vedat Canbek başkanlığında şu isimlerden oluştu: Necati Şimşek, Tahsin Yüzgeç, Avni Baykın, Halil Taşkaldıran.
(MMY-BÖ)

20.01.2013 16:22:43 TSI

Editör: Wan Haber