Çanakkale'de evinin kapısının zorlandığı fark eden kadın, kapıyı açınca kar maskeli bir kişiyle karşılaştı. Elindeki şırıngayı kadının boynuna saplayan saldırgan olay yerinden kaçtı.
Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesi üzerindeki Hamidiye Apartmanı'nda ikamet eden 39 yaşındaki Fatma Metin, saat 13.30 sıralarında dairenin kapısının zorlandığını fark etti. Merak edip kapıyı açan Metin, karşısında kar maskeli bir kişi olduğunu gördü. Kadının çığlık atması üzerine paniğe kapılan saldırgan, elinde içerisinde ne olduğu henüz tespit edilemeyen bir sıvı bulunan şırıngayı Metin'in boynuna sapladı. Daha sonra olay yerinden kaçan saldırgan kayıplara karıştı. Fatma Metin, daha sonra olayı yakınlarına ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede araştırma yaptı. Sol kolu şişen Fatma Metin, polis ekipleri tarafından olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinden alınan şırınga da içerisindeki sıvının tespiti için Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Yüzünü kar maskesi ile gizleyen saldırganın 1.70 1.75 boylarında ve yaklaşık 65 kilo ağırlığında olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, siyah mont ve koyu renk kadife pantolon giyen, sol bileğinde güneş dövmesi olduğu belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
(CA-GD-YS-GS-Y)

04.01.2013 15:37:35 TSI

Editör: Wan Haber