Toros Dağlarında tarihi Namrun Kalesi'nin yakınlarında bulunan ve ''Çukurova'nın Yaylası'' olarak bilinen Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde temeli 2012 yılının haziran ayında atılan 44 adet yayla evinin yapımının sürdüğü bildirildi.
Yeşil Vadi projesini gerçekleştiren Geyikli Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Genel Koordinatörü Feruh Tansu Geyikli de, Türkiye'nin en büyük yayla ilçesine modern devre mülk konutlar yaptırdıklarını söyledi.
Geyikli, Ardıçyurdu mevkisindeki yeşil vadi projesi kapsamında devre mülk olarak yaptırılacak 44 yayla evinin, ilçeye kış aylarında hareketlilik getireceğini ifade etti.
Yaklaşık 10 bin 216 metrekare alan üzerinde 4 mevsim tatil olarak planlanan projelerinin 26 adet 1 1, 18 adet 2 1 olan üzere toplam 44 daire ve sosyal alanlardan oluşacağını belirten Geyikli, temelini 2012 yılın haziran ayında attıkları devre mülk konutları bu yılın sonlarına doğru tamamlamayı taahhüt ettiklerini ancak bazı bürokratik nedenlerden projeyi hedefledikleri tarihte bitiremeyeceklerini bildirdi.
Projeyi geç tamamlayacaklarını açıklamalarının ardından haklarında ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade eden Geyikli, şöyle konuştu:
"Her türlü sorunu aştık. Projedeki imar değişikleri tamamlandı ve inşaat ruhsatımızı belediyeden aldık. Bu çalışmalarımızı bizden devre mülk alanları her konuda bilgilendiriyoruz. Ayrıca tapularını da gönderiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla güvesizlik ortamını ortadan kaldırdık. Projemiz hızla sürüyor. 2013 yılının sonlarında 44 yayla evini tamamlayarak Çamlıyayla ilçesine 5 milyon liralık yatırım yapmış olacağız."
(FKE-Y)

17.12.2012 13:09:56 TSI

Editör: Wan Haber