Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yaklaşık 30 metre boyunca takla atarak bir iş yerinin bahçe duvarına çarpıp duran otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Lodos sebebiyle otomobilin ön camına karton yapıştığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Bozüyük istikametinden İnegöl'e seyir halinde olan İsmail Aksoy (30) idaresindeki 16 DS 460 plakalı özel otomobilin ön camına Kulaca köyü yol ayrımında yerden havalanan bir karton yapıştı. Kontrolden çıkan otomobil takla atmaya başladı. Yaklaşık 30 metre boyunca takla atan otomobil, paintball sahasının bahçe duvarına çarptı. İş yerinin bahçe duvarını yıkan otomobilin sürücüsü emniyet kemeri sayesinde kazayı yaralanmadan atlattı. Sürücü İsmail Aksoy, her ihtimale karşı olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından ayakta sağlık kontrolünden geçti.
Bahçe duvarını yıktıktan sonra düz duran otomobilin, bir takla daha atması halinde bahçe duvarında bulunan ok şeklindeki korkulukların üzerine isabet edeceği bildirildi. Genç sürücü alkol testi yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
(SB-MŞ)

08.02.2013 14:03:05 TSI

Editör: Wan Haber