Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Kayak Merkezi farklı bir etkinlikle sezonu açtı. Çambaşı Kayak Merkezi'de katılımcılar hem bisiklet sürdü hem de kaydılar.
Kabadüz Kaymakamlığı ve Ordu Bisiklet Safari Gurubu Çambaşı Yaylası'nda karda bisiklet sürme etkinliği gerçekleştirdi. Çambaşı Kayak Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe katılan yüzlerce kişi gangnam style dansıyla doyasıya eğlenirken 500 kilogram hamsi tüketildi.
Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya, düzenlenen etkinlikle Çambaşı Kayak Merkezi'nde sezonun açıldığını söyledi. Etkinlikle çok güzel bir ortamın yakalandığını ifade eden Başkan Kaya, "Kar azda olsa bu etkinliğe katılımın yüksek olması çok gurur verici. Katılımcılar bizlerin neşe kaynağı oldular. Çambaşı Kayak Merkezi'nde yine bundan sonra farklı etkinlikleri beraber yapacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Bütün kayak sevenleri buraya bekliyorum" dedi.
Etkinliğe il dışından katıldığını belirten Cengiz Türker, "Zonguldak'tan buraya yeni geldim. Ordu'nun bu güzel yaylasında bu etkinliğe katılmaktan çok mutluyum. Harika bir doğa harika, bir ortam" diye konuştu.
Ordu Bisiklet Safari Gurubu üyesi Erdinç Palavan," Daha önce Çambaşı'nda birçok etkinlik gerçekleştirdik. Ancak Çambaşı Kayak Merkezine karda ilk defa geliyoruz. İlk kez bisikletle kayak merkezinden iniş yapanlar olarak tarihe geçtik" şeklinde konuştu.
Diğer taraftan gün boyu süren etkiliğe katılan katılımcılar kayak merkezinin kafeteryasında ve dışarıya kurulan sahnede canlı müzik ile gönüllerince eğlendi.
(MB-SLH-Y)

24.12.2012 11:05:09 TSI

Editör: Wan Haber