10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde etkinlik düzenlendi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen etkinliğe Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Hayri Ün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol, Basın İlan Kurumu Denizli Şube Müdürü Halit Peltek ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol, yıllar önce kazanılan hakların yıllar içinde ellerinden alındığını belirterek, "10 Ocak 1961'de kazandığımız haklarımız tırpanlana tırpanlana bu günlere gelindi. Son olarak 2008'de kaldırılan yıpranma payları çalışan gazetecilere büyük darbe oldu. Biz, kutladığımız günümüzde bile çalışıyoruz. Kendi gününde çalışan insanlar olarak sorunlarımızı bir türlü anlatamıyoruz ya da bizi duymak istemiyorlar. Ancak ne olursa olsun yıpranma hakkımızın yeniden geri verilmesi için müjdeli haber bekliyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un emniyet teşkilatı adına yaptırdığı pasta gazeteciler ve Zeki Bulut tarafından kesildi. Zeki Bulut daha sonra basın çalışanlarına kırmızı gül vererek bu anlamlı günde gazetecilerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
(EV-SK-Y)

10.01.2013 15:06:43 TSI

Editör: Wan Haber