Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı ölümsüz eserinden sahneye uyarlanan 'Çalıkuşu Balesi', Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) tarafından yarın (cumartesi) Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) sahnelenecek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİAD iş birliğiyle Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Kadınlar için iş fırsatları' konulu Adım Adım Anadolu Bursa Buluşması, 12 Ocak Cumartesi günü Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda yapılacak.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Valisi Şahabettin Harput'un açılış konuşmasını yapacağı buluşmada, 'İlimizde örnek çalışmalar' başlığıyla 'KOSGEB, İşkur, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve kooperatifçilik ve yerel yönetimler' konuları ele alınacak.
'Adım Adım Anadolu Bursa Buluşması' kapsamında aynı gün Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı ölümsüz eserinden sahneleye uyarlanan 'Çalıkuşu Balesi' Bursalı sanatseverlerle buluşacak.
(MŞ)

11.01.2013 14:44:38 TSI

Editör: Wan Haber