İlçe merkezinde bulunan mahallelere kilitli parke taşı döşenmesi için yürütülen stabilize çalışmaları Yavuz Sultan Selim, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan ve Beyazit mahallelerinde sürdürülüyor.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar; Yavuz Sulatan Selim, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan ve Beyazit mahallelerindeki yollara kilitli parke taşı döşemek için alt yapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini söyledi.

Dündar, “İlçemizde baharın gelmesiyle birlikte 63 kilometrelik stabilize yol çalışmalarına başladık. Stabilize yol çalışmalarımız bittikten sonra kilitli parke taşlarının döşenmesine başlayacağız. Ekiplerimiz 4 kamyon, 1 greyder, 1 silindir, 2 kepçe,1 loder, 2 ekskavatör, 1 arazör ile aralıksız çalışmaktadırlar. Hedefimiz temmuz ayı sonlarına doğru stabilize yol çalışmalarımızı 120 kilometreye çıkararak birçok mahallemizin toprak, toz ve çamurdan oluşan yollarını kilitli parke taşlarıyla donatarak güzel Çaldıran halkımızın istediği ve arzuladığı yaşam standartları yükseltmektir” dedi. (iha)

Editör: Wan Haber