Çaldıran Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün başlattığı ortak çalışma kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde imar planına göre yeni yollar açılıyor. Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde başlatılan çalışma ile ulaşıma açılacak cadde ve sokakların tamamlanmasıyla ulaşımda büyük bir rahatlama olacak.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün ortak girişimiyle imar planına göre var olan ancak kullanıma kapalı yolların ulaşıma açılması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Dundar, “Yol medeniyettir. Bir mahallede ulaşım yoksa, orada yaşanamaz. Halkımız evinden çıktığı zaman rahat bir şekilde ulaşımını sağlaması için cadde ve sokakları kullanabilmelidir. İlk etapta kapalı yolların ulaşıma açılabilmesi için başlatılan çalışmada bir kilometrelik yolun hizmete açılmasını hedefliyoruz. Yakın zamanda bu uygulamayı diğer mahallelerimizde de sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi. (iha)

Editör: Wan Haber