Öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan Dundar, rahmet ve merhamet ayı ramazanın ilk iftar yemeğinde aziz şehitlerin aileleri ve gazilerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Devletin her zaman aziz şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olduğunu belirten Dundar, "Her derdine derman olma noktasında tüm imkanlarını seferber etmiştir. Bizler de rahmet ve bereket ayı olan ramazanın ilk gününde vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini arzuladık. Her zaman kapımız vatanın minnet borcu duyduğu kahramanlarımıza ve yakınlarına açıktır, her zaman yanlarındayız." dedi.

Şehit Aileleri Dul Yetimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç ise düzenlediği iftar programı dolayısıyla Kaymakam Dundar'a teşekkür etti. 

İftar programına Belediye Başkan Vekili Mustafa Atay, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Diki, Cumhuriyet savcıları Bahattin Kaçmaz ve Atacan Ata, 1. Hudut Tabur Komutanı Yarbay Sezgin Tosun, Müftü Fikri Göncü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Çiftçi, şehit yakınları ve gaziler katıldı.(AA)

Editör: Wan Haber