Çorlu'da bir evde çekyat üzerinde çakmakla oynayan çocuk yangına neden oldu. Çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken evde maddi hasar oluştu. Polis ve itfaiye ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Çorlu'da Hatip Mahallesi Fatih Cami Aralığı Sokak üzerindeki bir evde çıkan yangın herkese korku dolu anlar yaşattı. İddiaya göre, evde çekyat üzerinde çakmakla oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğun tehlikeli oyunu yangına sebep oldu. Çıkan yangın sonrasında dumanlar Sokağı kaplarken çevredeki vatandaşların ihbarıyla itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.
Evden çıkan dumanlar üzerine korkulu anlar yaşayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerine de yardımcı olmaya çalıştılar. M. Ç.'ye ait olduğu öğrenilen evde yaşanan yangın olayını kısa sürede söndüren itfaiye ekiplerinin yanı sıra polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı. TREDAŞ ve ÇORDAŞ ekipleri de yangının yaşandığı eve gelerek gerekli önlemleri aldılar.
M. Ç., evinde yaşanan yangın olayını şaşkınlık ve panik içinde izledi. İtfaiye ekiplerine yardımcı olmayan çalışan M. Ç., yangının söndürülmesi için büyük çaba sarf etti. Emniyet ve itfaiye ekipleri söndürme çalışmasının ardından olayla ilgili inceleme yaptılar.
5 yaşındaki küçük kızın çekyatta çakmakla tehlikeli oyunu sonrasında yaşanan yangın olayı sonucu evde maddi hasar oluştu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
(SŞ)

05.01.2013 16:46:27 TSI

Editör: Wan Haber