Çakırlar Orman Korusu'nun ziyaretçileri her geçen gün biraz daha artarken, bu en çok Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı sevindiriyor.
Yaklaşık 22 hektarlık alan üzerine kurulu bulunan ve Türkiye'nin sayılı su basar ormanlarından biri olan Çakırlar Orman Korusu'nun ününün her geçen gün biraz daha artması, buna paralel olarak da ziyaretçi sayısında yaşanan artış, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı sevindiriyor.
Başkan Metin Burma yaptığı açıklamada, "Buraya çok emek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Gelen her ziyaretçi, burayı çok beğendiğini söylüyor. Onların beğenisini ifade eden bir güzel söz de bizim mutlu olmamızı sağlıyor" dedi.
Çakırlar'a çok emek verdiklerini, orman içerisinde gezi ve yaşam alanları oluşturduklarını, bunu herkesin görmesini istediğini belirten Başkan Burma,"Yazı ayrı, kışı ayrı güzel olan ormanımız daha resmi açılışı yapılmadan, ziyaretçi akınına uğramaktadır. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum ki, burayı ziyaret edenler bir daha Çakırlar'dan vazgeçemeyecektir. Onların gördükleri, yaşadıkları güzellikleri eşlerine, dostlarına, komşularına anlatması ile burayı merak edenlerin ve gelenlerin sayısı hızla artmaktadır. Bu da bize yaptığımız çalışmaların takdir edildiğini göstermekle birlikte, yenilerini yapmak için daha gayretli ve azimli olmamızı sağlamaktadır" diye konuştu.
(MAY-YHY-Y)

16.12.2012 19:02:41 TSI

Editör: Wan Haber