Çağlayan, Mersin’in Mut ilçesinde, beraberinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever ve Mut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Murat Orhan’la birlikte aday tanıtım toplantısına katıldı.


Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan Zafer Çağlayan, "Rahşan Ecevit zamanında hapse girmekten kurtulmuş ve bugün CHP’nin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu partiyi nereden nereye getirmiş olan, Başbakanımız'ın dediği gibi, 'CHP Genel Müdürü' utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan, çıkıp aynı iftirayı, aynı yalanları söylemeye devam ediyor. Şimdi bakın soruyorum size. Bu CHP Genel Müdürü'nün ağzından siz Türkiye’yle ilgili bir hedef, bir proje duydunuz mu? Onlar bizim hakkımızın zekatını veremez. Bakın çıkmış ortaya her gün kendi medyalarında asılsız yalan söylüyor. Diyor ki, 'Zafer Çağlayan hediye saat almış' Bakın Mutlular, sizin önünüzde söylüyorum, diyorum ki ve Kılıçdaroğlu’na da buradan cevap veriyorum. Ey Kılıçdaroğlu, hediye saat alan da, hediye saat veren de, aldı diyen de, namerttir, alçaktır, edepsizdir diyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlunun, 'Başbakan Erdoğan'ın 1 milyar dolar parası olduğunu, Zafer Çağlayan'ın rüşvet aldığını', söylediğini belirten Çağlayan, "Ey Kılıçdaroğlu bak burada sana söylüyorum, Mutlular'ın önünde söylüyorum, mübarek bir günde söylüyorum. 1 kuruş rüşvet veren, alan namerttir, alçaktır, edepsizdir. Bizim alnımız açık, başımız dik. Allah'tan başka kimseye verecek hesabı olmayanlardanız çok şükür. Kılıçdaroğlu, sen yolsuz mu görmek istiyorsun? Kılıçdaroğlu hırsız mı görmek istiyorsun? Aynaya bak aynaya, en büyük hırsız orada. Sen, Büyükşehir Belediye Başkanı adayında hırsızı görürsün" diye konuştu.

Editör: Wan Haber