Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, kamuoyuna bilgi akışını doğru ve tarafsız bir şekilde sağlayan aynı zamanda kamuoyu da oluşturabilen, Ulusal ve Yerel basın mensupları oldukça zor şartlar altında görevlerini yerine getirmekte olduğunu belirtti.
Başkan Çağlayan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda;
"Zor şatlar altında çalışmalarına rağmen fotoğraf ve haber muhabirleri devlet ile halk arasındaki en sağlam köprülerdendir.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk de basının önemini "Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir" sözleriyle oldukça güzel açıklamıştır. Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulmasının basını daha da güçlü kılacaktır.
Mesleğini zor şartlar altında, gece gündüz demeden yerine getiren kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutluyorum" kaydetti.

(ŞG)

10.01.2013 14:21:10 TSI

Editör: Wan Haber