Acun Ilıcalı'nın sunduğu sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz'de yarışan ve bir üst tura çıkmaya hak kazanan Çağın Parmaksız, üst turda da birbirinden ilginç gösteriler yapacağını söyledi.
Mentalizm ve metal bükmede usta olan Parmaksız, Bolu'da yapılan 1. turda 3 evet almıştı. 2. turun önümüzdeki salı günü yapılacağı Eskişehir'deki yarışmaya sıkı bir şekilde hazırlanan Çağın Parmaksız, yine izleyicileri hayretler içinde bırakacağını söyledi.
18 yaşındaki genç yetenek, Bolu'da düzenlenen ilk turda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile tanışmıştı. Çağın Parmaksız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e illüzyon gösterisiyle kaşık bükmüştü. Parmaksız'ın, 3 kişinin belirlediği 3 haneli rakamların toplamı 20 bin 880 sonucuna ulaşarak, daha önceden hazırladığı bir zarfın içinden de aynı sonucu göstermesi ve bunun 20 Ağustos 1980 olan Gül çiftinin evlilik tarihi olduğunu belirtmesi, uzun süre alkışlanmıştı.
Parmaksız, "Kaşık bükme paranormal yollarla ve fiziksel güç kullanmaksızın veya normal koşullarda gereken fiziksel gücü kullanmaksızın nesnelerde deformasyon oluşturabilmeyi sağlamaktır. Kaşık veya diğer metallerde deformasyon oluşturma telekinezi veya psikokinezi de denilen herhangi bir cismi uzaktan hareket ettirme veya çok az uygulanan bir temas gücüyle etkiliyorum. Bu işi yapmak benim 3 yılımı aldı" dedi.
(CZ-ERG-Y)

08.02.2013 18:05:10 TSI

Editör: Wan Haber