Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un savcılık sorgusunda içici olduğunu itiraf ettiği belirtildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 35 kişi, sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Ünlü oyunculardan Çağatay Ulusoy ve menajeri Selin Boronkay'ın uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek suçlarında gözaltına alındıkları öğrenildi.
Emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Borankay ve Ulusoy, burada savcılık tarafından sorgulandı. Savcılık sorgusuna ilk olarak oyuncu alınan Ulusoy'un, uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği belirtildi. Hakkındaki temin etme suçlamasını kabul etmeyen Ulusoy'un, savcılık sorgusu 15 dakika sürdü. Ulusoy'un ardından savcılık tarafından sorguya alınan menajer Boronkay'ın da uyuşturucu madde kullandığını kabul ettiği belirtildi. Boronkay'ın da temin etme suçlamasını kabul etmediği öğrenildi.
Savcılık sorguları tamamlanan 35 şüpheliden oyuncu Çağatay Ulusoy, menajeri Selin Boronkay, oyuncu Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 15 şüpheli serbest bırakılmıştı.
(YM-AS-YHY-Y)

28.01.2013 18:35:02 TSI

Editör: Wan Haber