AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, esnaf odaları ziyaretlerini sürdürüyor.
Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ile birlikte Samsun Hazır Elbiseciler Tuhafiyeciler Manifaturacılar Halıcılar Trikocular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akbaş'ı ve Samsun Terziler Konfeksiyoncular ve Benzeri Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Turgay Karadeniz'i ziyaret etti. Ziyarette iki odanın da yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Başkan Akbaş ve Başkan Karadeniz odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Son 10 yılda yakaladığı siyasi istikrar sayesinde Türkiye'nin her bir ilinde olduğu gibi Samsun'da da her alanda yenilenme yaşadığını söyleyen Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye 2002 öncesinde adeta çığ altında kalmış gibiydi. Bu dönemden sonra AK Parti iktidarı dünyanın gidişatını iyi okuyarak 10 yıllık süreçte hayata geçirdiği reformlarla çağ atlayan bir noktaya geldi. Hükümetimiz döneminde ekonomik kalkınmanın yanında demokratik kalkınmayı da gerçekleştirerek, çağdaş ülkelerle aramızdaki mesafeyi önemli oranda kapattık. Yine 2002 yılı öncesinde Türkiye'de hantal bürokrasi anlayışı nedeniyle devlet kapısı adeta 'çile kapısına' dönüşmüştü. Eskiden bu millet köyüne yol isterdi, yol için yapılan yazışmaların evrakı talep edilen yoldan daha uzun olurdu. İktidarımızla artık vatandaşa tepeden bakan 'bugün git, bir ay sonra gel' anlayışı yerine, vatandaşın yanında olan ve 'senin derdin benim derdimdir' anlayışını benimseyen bir iktidar var" dedi.
Düzenlen ziyaretlere AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Gençtürk ve Sebahattin Ak da katıldı.
(SAM-SLH-Y)

30.01.2013 13:16:40 TSI

Editör: Wan Haber