Muğla'nın Ortaca ilçesi Sarıgerme köyü sınırları içinde yer alan Ortaca Belediyesi Sarıgerme Kamp Alanı'nda çıkan yangında bir çadır kül oldu.
Edinilen bilgiye göre; Ortaca Belediyesi Sarıgerme Kamp alanında bulunan Recep Yılmaz'ın kiraladığı çadırda bugün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını çevredekiler fark etmesi üzerinde itfaiyeye haber verilirken, olay yerine gelen Ortaca Belediyesi İtfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen çadır ve içindeki eşyalar kül oldu. Yan tarafta bulunan bir başka çadıra da sıçrayan yangının büyümesine itfaiyenin müdahelesi önlerken, yangın sırasında çadırda kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.
Yangının çadıra elektrik sağlayan kablolardan çıktığı tahmin ediliyor.
Yangın çıkan çadıra çok yakın bir noktada bir başka çadırda yaşayan Teslime Uryan Çetin, "Bir patlama oldu, içinde televizyon vardı herhalde o patladı. Televizon patlayınca sesi duydum dışarı çıktım, benim ocak vardı o değilmiş. Baktım alev alıyordu, alev şu çadıra doğru gitti. İçinde insan yoktu, kalanlar Pazar günü gelip gittiler, biz devamlı kalıyoruz, onlar tatillerde geliyorlar" dedi.
(MS-MB-İK)

21.01.2013 16:49:35 TSI

Editör: Wan Haber