Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kent genelinde cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkama çalışması devam ediyor.
Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yıkanan sokaklar tozdan arındırıldığı gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor. Belediye ekipleri en son olarak Bozbey Yolu'nda yıkama çalışması yaptı. Böylece yolun tamamı yıkanarak, tertemiz hale getirdi.
Vatandaşlara toz, çamur ve kirden uzak bir ortam sunmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; "Şehrimizin temiz görünmesi bakımından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz yoğun çaba gösteriyor. Şehir genelinde ana arterler, cadde ve sokaklar sürekli tazyikli suyla yıkanarak pırıl pırıl hale getiriliyor. Bu kapsamda en son Bozbey Yolu'nda temizlik çalışması yapılarak ardından basınçlı suyla yıkandı. Bu yöndeki çalışmalarımız aynı zamanda semt pazarlarının kurulduğu güzergâhlarda da gerçekleşiyor. Akşam saatlerinin başlamasıyla birlikte pazarlar kalkınca, ekiplerimiz hemen söz konusu caddeye yoğunlaşıp, atık sebze ve meyveleri topluyor, akabinde basınçlı suyla yıkayarak, tertemiz bir hale getiriyor" dedi.
(CK-ÖK-Y)

20.02.2013 13:31:32 TSI

Editör: Wan Haber