A Milli Bayan Buz Hokeyi Takımı 7-9 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları hazırlıkları hızla devam ediyor.
A Milliler, kampın boş gününde sporcular, teknik ve idari kadro birlikte Çağdaş Işık Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ay-yıldızlılar, burada bulunan çocuklarla sohbet ederek, sorularını cevapladı. Milli Sporcuları yakından tanıma ve onlarla iletişim kurma imkanı bulan çocukların yapılan ziyaretten çok mutlu oldukları gözlerinden okunuyordu. Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ekibimize teşekkür ederek, turnuvada başarı elde edilmesi için iyi dileklerini ilettiler.
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Başkanı Orhan Duman yaptığı açıklamada, "Buz Hokeyi dışardan bakıldığında sert bir spor dalı gibi gözüküyor. Aynı şekilde halkın gözünde de hokeyciler için böyle bir imaj var. Oysa ki ne buz hokeyi sporu dışardan gözüktüğü gibi sert ; ne de bu sporu yapanlar. Şampiyonaya hazırlık kampı sırasında sporcularımın yapmış olduğu bu anlamlı ziyaret ve çocuklarla kurulan sıcak iletişim buz hokeycilerin ne kadar nazik ve sakin kişililiklere sahip olduklarını gösterdi. Federasyon Yönetimi olarak bundan sonra da sporcularımızın sosyal sorumluluk bilinci ile bu tarz organizasyonlarda yer almaları için her türlü girişimde bulunacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
(SU-EYB-EYB-S)

06.12.2012 15:47:08 TSI

Editör: Wan Haber