Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı Esetçe Beldesi'nde meydana gelen trafik kazasında buzlanma nedeniyle yoldan çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan otobüse çarptı.
Edinilen bilgiye göre; İpsala'dan Keşan istikametine gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 TZ 3889 plakalı otobüs aşırı buzlanma nedeniyle aşırı buzlanma sonucu yoldan çıkarak karşı şeride geçti. Burada sürücünün başarılı manevrasıyla kaza yapmaktan kurtulan aracı, sürücü yol kenarına çekti.
Keşan'dan İpsala istikametine giden Fikret Bulut (39) yönetimindeki 22 FR 083 plakalı otomobil de, aşırı buzlanma nedeniyle kayarak, park halinde bulunan 34 TZ 3889 plakalı minibüse çarptı. Kazada araçta sıkışan sürücü Bulut ile yanında bulunan Arif Meşe (28) ile Bircan Bilir (27) yaralandı. Yaralılardan Meşe, özel bir araçla, Bilir ve Bulut ise olay yerine giden Keşan ve İpsala ambulansları ile Keşan Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Yaralılardan 2'sinin durumunun iyi olduğu, sürücü Bulut'un ise durumun ağır olduğu öğrenildi. Fikret Bulut'un hayati tehlikesinin olmadığı da edinilen bilgiler arasında.
(TB)

29.01.2013 17:58:21 TSI

Editör: Wan Haber