Kadınlar Buz Hokeyi Ligi'nde 3 sezondur namağlup şampiyon olan Milenyum Kulübü, bu kez Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından düzenlenen bölgesel müsabakalarda Ankara şampiyonu oldu.
Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından düzenlenen bölgesel müsabakalarda dün oynanan birincilik karşılaşmasında Milenyum SK, Genç Ankaralılar SK karşısında elde ettiği 8-2'lik galibiyetle Ankara şampiyonu oldu. Genç Ankaralılar SK ikinci olurken, Başkent Yıldızları SK ise üçüncülük elde etti. Dereceye giren takımlara final maçından sonra yapılan ödül töreni ile kupa ve madalyaları verildi. Milenyum SK oyuncular ise şampiyonluk kupasını Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) Başkanı Orhan Duman'ın elinden aldı.
Milenyum Kulübü Başkanı Ali Öztaşdelen, yaptığı açıklamada, "Öncelikle sporcularımın hepsini maçta göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Aldığımız Ankara Şampiyonluğu bizim için sezona güzel bir başlangıç olacak. Asıl hedefimiz bu sene de Türkiye Şampiyonluğunu elde etmek ve üst üste beşinci kez şampiyonluk kupasını kaldırarak, Türk bayan buz hokeyinde tarihe geçmek. Sonrasında da ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etmek" ifadelerini kullandı.
Başkent'in başarılı kulübü Milenyum Kulüp Başkanı Ali Öztaşdelen ve eşi Banu Öztaşdelen yönetiminde, Kadınlar Buz Hokeyi Ligi'nde üst üste 3 kez namağlup şampiyon oldu. Antrenörlüğünü Kaan Budak, İdari Menajerliğini ise Umur Öztaşdelen'in yaptığı kulübün kadrosu şöyle:
"Tanay Günay, Yağmur Şenlik, Ceren Alkan, Gizem Öztaşdelen, Elif Bayrak, Nilay Günay, Nazlı Karabük, Burcu Turanal, Gizem Tüzgen, İlkim Dilan Uygun, Başak Demirkol, Tuğçe Melis Demir, Ceylin Karakuş, Tuğba Koşka, Naciye Aydın, Aslı Nur Hayran, Gizem Tüzgen, Aslıhan Canlı, İlsu Kaya, Deniz Oymak."
(SU-BÇ-S)

07.01.2013 11:19:55 TSI

Editör: Wan Haber