Hacı Yılmaz

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kütahyaspor’u 2-1 yenerek puanını 4’e yükselten Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda karşılaştığı Karacabey Birlikspor’a 5-0 mağlup oldu.

Karacabey Birlikspor karşısında istenilen futbolcu sergileyemeyen Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Karacabey Birlikspor’un golleri 8. Dakikada Hüseyin Korkmaz, 50. Dakikada Alim Harlak, 63. Dakikada Hurşut Meriç, 65. Dakikada Ali Serin ve 80. Dakikada Çağrı Gülcü’den geldi. Karacabey Birlikspor bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, Van Büyükşehir Belediyespor ise 4 puanda kaldı. Van Büyükşehir Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle 5. sıradan 10. sıraya geriledi.

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altunsoy teknik sorumluluğunda sahaya; Okan Karabulut, Medeni Bingöl, Caner Tupr, Gürol Karataş, Deniz Durmuş, Ali Kurt, Berkay Yüksel, Serkan Silan, Akın Açık, Uğur Yağmakan ve Tamer Kır onbiri ile çıktı.

Karacebey Birlikspor ise Ümit Şengül teknik sorumluluğunda sahaya; İhsan Turgut Kırveli, Muhammed Rıdvan Özdemir, Hurşut Meriç, Mehmet Can Işık, Onur Sağlam, İlhan Aslanoğlu, Ali Serin, Gökhan Akıllı, Süleyman Baykuş, Hüseyin Korkmaz ve Âlim Harlak onbiri ile çıktı.
Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı Hasan Kılıçarslan, Mehmet Mithat Levent, Eser Eti ve Necdet Çelik hakem dörtlüsü yönetti.
Maça hızlı ve etkili başlayan Karacabey Birlikspor gol erken buldu. 8. Dakikada gelişen Karacabey Birlikspor atağında topla buluşan Hüseyin Korkmaz Van Büyükşehir Belediyespor filelerini havalandırarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Van Büyükşehir Belediyespor kalesinde gölü gördükten sonra beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Van Büyükşehir Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

50. dakikada Karacabey Birlikspor durumu 2-0 yaptı. Gelişen Karacabey Birlikspor atağında cezaalanı içinde topla buluşan Âlim Harlak topu ağlarla buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

63. dakikada Karacabey Birlikspor 3’ncü golü buldu. Gelişen atakta topla buluşan Hurşut Meriç fileleri havalandırarak takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı.
65. dakikada Karacabey Birlikspor durumu 4-0 yaptı. Gelişen atakta topla buluşan Ali Serin Van Büyükşehir Belediyespor fileleri bir kez daha havalandırdı ve takımını 4-0 öne geçirmeyi başardı.

80. dakikada durum 5-0 oldu. Gelişen atakta topla buluşan Çağrı Gülcü topu ağlarla buluşturdu ve takımını 5-0 öne geçirdi.

Maçta başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor, Karacabey Birlikspor deplasmanından 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Bayburt Grup Özel İdare’yi konuk edecek.

 

Editör: Wan Haber