Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde dışarıda yaşamak zorunda kalan vatandaşlara kucak açtı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sosyal belediyecilik anlayışı gereği evsiz olarak nitelendirilen kişilerin olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için Varsak'taki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi yanındaki binanın bu kişilerin hizmetine açıldığını söyledi. Evsizlerin burada temel barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Akaydın, erkekler ve kadınlar için iki ayrı bölüm oluşturduklarını açıkladı.
12 VATANDAŞ YARARLANIYOR
Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Başkan Akaydın, vatandaşların dışarıda yaşayan insanlar için kendilerine ulaşmasını istedi. Bugüne kadar 12 vatandaşın bu hizmetten yararlandığını kaydeden Başkan Akaydın, evsizlere verilen bu hizmetin hava şartlarının durumuna göre devam edeceğini dile getirdi. Başkan Mustafa Akaydın, "Öncelikle bu vatandaşlarımızın ısınmalarını sağlıyoruz. Yemek ihtiyaçları, özlük bakımları personelimiz tarafından karşılanıyor. Bu vatandaşlarımızın kıyafet gibi birçok ihtiyacını karşılıyoruz" diye konuştu. Başkan Akaydın, vatandaşların gördükleri evsizleri belediyenin 249 54 30 ile 325 71 72 numaralı telefonlarına bildirmelerini istedi.
(SK-Y)

10.01.2013 11:11:39 TSI

Editör: Wan Haber