Büyükşehir Belediyespor Genel Kaptanı Abdulrezzak Cellat, Emrah İnanç, Musa Ballı ve Lokman'ın kadro dışı bırakıldığına dair iddialara kulüp binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıklık getirdi
Cellat, üç futbolcunun Büyükşehir Belediyespor'un hala sözleşmeleri devam eden sporcular olduğunu ifade ederek, "Emrah İnanç'ı, süresiz kadro dışı bıraktık. Sonra gelip özür diledi. Bizde süresiz kadro dışı bırakılmasını kaldırdık. Kendisine 4 bin TL para cezası verdik. Kadro dışı değil yani sadece para cezası devam ediyor. Musa Ballı ise ilk 18 kadrosunda yer almak istediğini iletmişti. Takımın düzenine, formuna göre kadroyu oluşturuyoruz. Musa kadroya giremeyince bizden başka bir kulüp bulduğu takdirde ayrılmak istediğini belirtti. Biz de kendisine kulüp bulduğu anda gidebileceğini söyledik. Şuan itibariyle bizim sözleşmesi devam eden futbolcularımızdandır. Lokman'ın da sakatlığı var. 2 hafta raporlu. Ligin bitimine 2 hafta bir süre var. İzin istedi tedavisini yaptırmak için. Biz de yönetim kararıyla izin verdik." diye konuştu.
3 futbolcunun da Büyükşehir Belediyespor'da devam ettiklerini ve kadro dışı bırakılmadığını kaydeden Cellat, "Lig bitiminde gönderebileceğimiz futbolcular da olur, transfer edeceklerimizde. Takımımızın şuan düzeni çok iyi. Antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor." dedi.
Cellat, grubun lideri Darıcı maçı için de iddialı oldukları ifade ederek, "Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Liderden üç puan alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
(AA-AA-Y)

12.12.2012 18:23:19 TSI

Editör: Wan Haber