Rıdvan Can

Spor Toto 3'ncü Lig'de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Balçova Yaşamspor maçı hazırlıkları kapsamında dün Van Atatürk Şehir Stadyumunda  Van Amatör Lig Şampiyonu Erciş Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.

Yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden kırmızı-siyahlılarda genç futbolcular karşılaşmanın genelinde iyi futbol ortaya koyarak teknik heyeti ve yönetimin büyük beğenisini topladı. Cumartesi Van Atatürk Şehir Stadyumunda Başkalespor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma mücadelesi verecek olan Erciş Belediyespor ise zorlu final maçı öncesi Van Büyükşehir Belediyespor ile yapılan hazırlık maçını kaybetmelerine rağmen ortaya konulan mücadele ve futbolcuların performansı Başkale maçı öncesi teknik heyeti ve kulüp yönetimini umutlandırdı.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “iki takım açısından hazırlık maçının verimli geçtiğini  belirterek, yedek ve genç ağırlıklı futbolculardan oluşan bir kadroyla hazırlık maçına çıktıklarını ve gençlerin performansından memnun kaldığını ifade ederek " Balçova maçı öncesi Bölgesel Amatör Lig Mücadelesi veren ve Cumartesi Başkalespor ile zorlu bir maça çıkacak olan Erciş Belediyespor ile güzel bir hazırlık maçı yaptıklarını kaydederek ErcişBelediyespor'a başarılar diliyoruz.” Dedi.

Erciş Belediyespor Antrenörü Mahmut Büyükaslan ise,“Van B.Belediyespor ile birlikte maç yapmak hem idman açısından, hem de dostluk açısında güzel oldu. Başkale maçı öncesi hazırlık maçımızı Van B.Belediyespor'la yaptık seyir zevki güzel bir maç olduğunu her iki ekibe de katkı sağladığını ifade ederek Van B.Belediyespor'a play-off yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Wan Haber