Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nde Hacettepe Üniversitesi ile yapacağı son maçtan önce kadrosuna 6 sezon NBA kariyeri bulunan 28 yaşındaki Rodney Carney'ı kattı.
Carney, sağlık kontrolünden geçerek takımla birlikte çalışmalarına başladı. NBA'de önemli takımlarda forma giyen Rodney Carney, ilk antrenmandaki hırsı teknik heyeti sevindirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Menajeri Arda Urcu, kadrolarını önemli bir oyuncuyla güçlendirdiklerini belirterek, "Rodney Carney karakteri, deneyimi ve oyun yönüyle takıma önemli katkıları olacaktır. Bu transferden dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda en üst seviyede performansımızı sahaya yansıtacağız. Yeni transferimiz Türk basketboluna ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 12 Ocak Cumartesi günü saat 17.30'da deplasmanda karşılaşacağı Hacettepe Üniversitesi maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Antalya Büyükşehir, Hacettepe maçının kazanarak ligin ilk devresini kapatmak istiyor.
(SK-RFK-S)

11.01.2013 12:26:39 TSI

Editör: Wan Haber