Adıyaman'a gelen Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Cem Şadoğlu ve Murathan Ölmez, MTTB Adıyaman Temsilcisi Muhammed Sait Yıldırım ile birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.
Ziyaretlerinin nezaket amaçlı olduğunu belirten MTTB Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Cem Şadoğlu, "Geçtiğimiz hafta Hatay İskenderun'da bir toplantımız oldu. Toplantımıza 40 ilden katılım sağlandı. Sayın Başkanımızın da bu toplantımıza desteği oldu. Bunun için şükranlarımızı ifade etmek istiyoruz. Hatay dönüşü hem Adıyaman MTTB'nin yeni binasını görmek, hem de çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla buraya geldik. Bu vesile ile daha önce MTTB'de yer almış ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan'ı da ziyaret ettik. En güzel misafirperverlik örneğini sergilediler. Nezaketinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sayın Başkan, öğrencilik yıllarında MTTB'de yer almış, çeşitli kademelerde görev yapan birisi. MTTB'nin rahle-i tedrisatından geçen bir insan. Bundan dolayı kendisini kutluyor ve belediyecilik hizmetlerinde başarılar diliyoruz. Geçmişten bu yana MTTB'de yer almış, çeşitli görevlerde bulunmuş olan arkadaşlarımızla ilgili bir resim albümü oluşturmak istiyoruz. Bu anlamda Sayın Başkanımızdan da destek isteyeceğiz" dedi.
Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, "Ziyaretle ilgili ziyadesiyle memnun oldum. Adıyaman'a gelerek bizi ziyaret etmekle onur verdiler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilik yıllarımda MTTB'de yer aldığım için çok mutluyum. Bugün bile halen MTTB'liyim, çünkü MTTB'nin ülkemize büyük yararları oldu. 1970'lerde MTTB'de yer alanlar bugün oradan almış oldukları düsturla Türkiye'yi yönetmekte ve başarıdan başarıya koşmaktadırlar. Resim albümü için elimden gelen her türlü katkıyı sunacağım" şeklinde konuştu.
(CK-Y)

19.02.2013 17:19:44 TSI

Editör: Wan Haber