Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti.
İşitme engelli sporcuları spor kulübünde ziyaret eden Başkan Büyükaslan, sporcular ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.
Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mahmut Zafer Taştan, "2012-2013 yılı İşitme Engelliler Federasyonumuzun faaliyet programında; basketbol, futbol ve judo branşlarında faaliyetlere başladık. Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü olarak, basketbolda bir hafta önce Kayseri'yi 124'e 13 skoruyla yendik. Pazar günü Kahramanmaraş maçımız var. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın gelmesini istiyoruz oynayacağımız maça... Geçen yıl kaybettik 4. olduk, bu yıl şampiyon olacağız. 5 sporcu aldık. Aldığımız 5 sporcu da milli sporcu oluyor. Geçen Kayseri maçına sadece 2 futbolcu girmişti 124 oldu. Belediye Başkanımızın bize verdiği destekle aldığımız o 5 sporcuyla, inşallah bu yıl şampiyon olup Adıyaman'ın adını Avrupa'da duyuracağız. Bize destek veren Sayın Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan'a ve Adıyamanlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Daha sonra konuşan Büyükaslan ise, "2004 yılında ilk seçildiğimiz günden bugüne kadar, spora ve Adıyamanlı sporcu kardeşlerimize yardımlarımız, desteklerimiz doludizgin devam etmektedir. Hem destek vermede hem de tesis yatırımlarımızı hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışmaktayız. İlk günden bugüne kadar destek verdiğimiz spor kulüpleri ve sporcu kardeşlerimiz; Türkiye'de, Avrupa'da ve dünya yarışmalarında dereceye girdiler. Hem Adıyamanımızın ismini ülkeye dünyaya tanıttılar, hem de uluslararası müsabakalarda bizim bayrağımızı göndere çekip İstiklal Marşımızı okuttular. Sporcularımızın göstermiş oldukları başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Adıyamanlı vatandaşlarımızı da sporcularımıza destek olmaları için yapılacak olan müsabakalarda salonlara, sahalara davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından, çiğ köfte ikram edildi.
(CK-SO-Y)

14.01.2013 12:20:27 TSI

Editör: Wan Haber