Düzce D-100 karayolu Çapa Tesisleri mevkiinde bulunan Büyük Melen Köprüsü'nden aşağı bakan 15 yaşındaki bir çocuk dengesini kaybederek Büyük Melen Çayı'na düştü. Kendi imkanları ile Melen Çayı üzerinde bulunan bir adacığa çıkan çocuk Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, D-100 karayolu Büyük Melen Köprüsü mevkiinde, köprüden Büyük Melen çayını seyir eden 15 yaşındaki Mehmet Karaduman, dengesini kaybederek Melen Çayı'na düştü. Şans eseri debisi yüksek olmayan Melen Çayı'nda kurtulan Karaduman, bir adacığa çıkarak yardım beklemeye başladı.
Olay yerine ilk gelen 112 acil servis ekipleri uzun süre aradıktan sonra, Mehmet Karaduman'ın köprü ayaklarına çıktığını fark etti. Kısa süre sonra olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kurtarma ekipleri, Mehmet Karaduman'ı ip yardımı ile alarak yukarı çıkardılar.
Sırtında hafif ezikler olan Mehmet Karaduman 112 acil servis ekiplerince Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
(AY-Eİ-Y)

31.12.2012 21:06:46 TSI

Editör: Wan Haber