Bursaspor Kulübü'nün Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan Mali ve İdari Olağan Genel Kurulu'nun ilk toplantısı, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 28 Şubat 2013 tarihine ertelendi.
Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bir sonraki toplantı yeter çoğunluk aranmaksızın 28 Şubat 2013 Perşembe günü saat 18.00'de Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda yapılacak" denildi.
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Bugün yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantımız 28 Şubat tarihine ertelendi. O toplantımız çoğunluk aranmaksızın yine Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak. Yönetim olarak faaliyet raporu ve mali tabloları açıklayacağız. Toplantımızın tarihi Sivasspor kupa maçına denk geldi. Biz Mali ve İdari Genel Kurul kararını aldığımızda Federasyon maçın oynanacağı tarihi açıklamamıştı. Problem değil. Maçtan iki saat önce Genel Kurul başlayacak. Kupada şansımız da kalmadı. İnşallah güzel bir Mali Genel Kurul olur" ifadelerini kullandı.
(MA-MFS-MFS-S)

18.02.2013 19:28:06 TSI

Editör: Wan Haber