BURSA - Bursaspor'un başarılı oyuncusu Batalla, takımını sırtlamaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası geride kalırken attığı ve attırdığı 10 golle yıldızlaştı.

Yeşil-beyazlı takım, 13 hafta sonunda rakip fileleri 21 kez havalandırmayı başardı. Bu gollerin 10 tanesinde Arjantinli yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla'nın imzası bulunuyor. Batalla rakip filelere 5 gol bırakırken, 5 golünde hazırlayıcısı olarak en çok asist yapan futbolcu oldu.

CARSON TÜM MÜSABAKALARDA OYNADI

İngiliz kaleci Scott Carson tüm müsabakalarda 90 dakika boyunca forma giymeyi başardı. Carson'u yine tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan Faslı oyuncu Michael Basser takip ediyor. Basser sadece Trabzonspor deplasmanında sakatlanarak maçı tamamlayamadı.

EN ÇOK KART İBRAHİM'E

Savunmanın başarılı oyuncusu İbrahim Öztürk ise şu ana kadar gördüğü 4 sarı kart ile takımın en çok kart gören oyuncusu oldu. İbrahim geçtiğimiz hafta oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyememişti. Fransız oyuncu Alfred N'Diaye ise 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Takımda bugüne kadar tek kırmızı kartı gören futbolcu ise Hakan Aslantaş oldu.



CİHAN

Editör: Wan Haber