Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yarın oynanacak olan 1461 Trabzon maçında takımın başında Ersel Uzgur çıkacak.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde yarın deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Bursaspor'un başında yardımcı antrenör Ersel Uzgur yer alacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yeşil-beyazlı kafile ile Trabzon'a gidecek olan yardımcı antrenör Ersel Uzgur, Trabzon'dan galibiyet ile dönmek istediklerini söyledi.

UÇAK RÖTAR YAPTI
Bugün saat 16.00 uçağı ile Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon'a gitmesi beklenen yeşil-beyazlı kafilenin uçağının rötar yapması sebebiyle uçuş 17.30'da ertelendi. Yenişehir'e gitmek için takım otobüsüne binen yeşil-beyazlı futbolcular, gelen haber üzerine otobüsten indi. Futbolcularla vedalaşmak için otobüsün yanına gelen yardımcı antrenör Mutlu Topçu gazetecilerin 'Takımı siz mi götüreceksiniz?' sorusu üzerine, "Hayır Ersel Hoca götürecek" diye yanıt verdi.

FERDINAND ÖZLÜCE TESİSLERİ'NDE
Öte yandan yeşil-beyazlı kulübün İngiltere'nin Queens Park Rangers takımından transfer etmek istediği 28 yaşındaki stoper Anton Ferdinand, Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Ferdinand'ı sezon sonuna kadar kiralamak istediği bildirildi.
(MA-EYB-S)

28.01.2013 15:49:53 TSI

Editör: Wan Haber