Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Bursaspor ve Beşiktaş taraftarları arasındaki husumeti sonlandırmak için Bursa'ya gelerek zeytin dalı uzatma kararına Bursaspor taraftar temsilcileri şüphe ile yaklaştıklarını ifade ettiler.
Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman'ın 14 Ocak tarihinde Bursa'ya gelerek katılacağı panel öncesi bir araya gelen Bursaspor taraftar temsilcileri, Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nin BUSKİ Tenis Kortları Sosyal Tesisleri'nde görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Vural, Fikret Orman'ın Bursa'da katılacağı panelde iki kulüp arasındaki husumeti bitirmek istediğini söyledi. Siyah-beyazlı kulüp tarafından Bursaspor camiasına bir zeytin dalı uzatıldığını belirten Vural, Bursaspor taraftar temsilcilerinin konu hakkındaki görüşlerini almak istediklerini söyledi.

"FİKRET ORMAN'IN BURSA'YA GELMESİNDE SAKINCA YOK"
Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, konuyu taraftarlarla görüşerek karar vereceklerini ifade ederek, "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Bursa'ya zeytin dalı uzatmak için gelmesinde bir sakınca görmüyorum. Gelip istediği gibi panel yapabilir ama zeytin dalı ve federasyonun işin içine karışması konularına şüpheyle yaklaşıyoruz. Bir işe çok kişi karıştı mı olmaz" dedi.

"BEŞİKTAŞ İLE DOST OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"
Beşiktaş taraftarı ile dost olmalarının mümkün olmadığını dile getiren Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, "Beşiktaş maçları nedeniyle cezaevlerine girdik. Bundan daha önemlisi de Bursaspor'un küme düşmesinde Beşiktaş'ın tutumudur. Fikret Orman'ın Bursa'da panele katılmasına karşı değiliz" şeklinde konuştu.
Fikret Orman'ın panele katılmasına karşı olmadıklarını dile getiren diğer taraftar temsilcileri ise husumetin bitirilemeyeceğini ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın taraftarların direk muhatabı olmadığını söylediler.
(MA-İHS-RFK-S)

09.01.2013 12:58:05 TSI

Editör: Wan Haber