Avea'nın Bursasporlu taraftarlara yönelik yeşil-beyazlı kulüp ile yaptığı işbirliği olan BursasporCell telefon hattı, düzenlenen tören ile basına tanıtıldı.
Özlüce Tesisleri'nde yapılan BursasporCell tanıtım toplantısına Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Recep Aydın, Avea Bireysel Gelir Yönetim Direktörü Zeynep Emre Manço ve Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman katıldı.
Toplantıda konuşan Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, projenin Bursaspor'a büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Yaklaşık bir seneden beri üzerinde çalıştığımız bir proje. Bursaspor'a gelir getirecek bir proje. Rakamsal olarak 100 binlere geldiğimiz takdirde Bursaspor'a çok büyük katkı sağlayacak ve yıldız transferleri yapabilecek maddi katkıyı sağlayabilecek bir proje olacak" dedi.
Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Recep Aydın ise, projenin kurumsallaşmanın en önemli ayaklarından biri olduğuna dikkat çekrek, "BursasporCell hepimizi çok heyecanlandıran bir proje. Bu bir başlangıç. Temelini atıyoruz ve üzerine tuğlaları koyacak olan Bursaspor'a gönül verenlerdir. Bu kalıcı gelir. Kurumsallaşmanın en önemli ayaklarından biri" diye konuştu.
Avea Bireysel Gelir Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço da projenin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu projeler Türkiye'de ilke imza atmıştı. Bu sistem şimdiye kadar çok başarılı oldu. Bursaspor'a da hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
(MA-BH-S)

15.02.2013 15:12:25 TSI

Editör: Wan Haber