Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'da futbolcular, gelecek adına umutlu olduklarını ifade ettiler.
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yeşil-beyazlı ekip, sahasında ağırladığı lider Galatasaray ile 1-1 breabere kaldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan genç stoper Serdar Aziz, "Zor maç oldu. Yüksek hedefleri olan iki takımın mücadelesiydi. Bugün takım halinde çok iyi mücadele ettik. Hocamız geçen hafta istifa etti. Akıllarda moral bozukluğu var mı yok mu diye herkes onu bekliyordu. Hocamızın gidişine üzüldük. Bütün başarıları hocamızla yakalamıştık. Bugün profesyonelliğin gerektiği şekilde sahaya çıktık ve mücadelemizi verdik. Belki bugün kazanan taraf biz olabilirdik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Yürekten mücadele ettiler" dedi.

"TARAFTARIMIZ MÜTHİŞTİ"
Yeşil-beyazlı taraftarlarada övgü dolu sözler sarf eden Aziz, "En son Twente maçında bu stat müthiş bir atmosfer vermişti. Neticesinde 3-1 yenmiştik. Bu maçta da taraftarımız müthişti. Biz böyle bir görüntüye ve atmosfere alışığız. Tribünler boş olunca bizide etkiliyor. Onlar olunca, onların gücüyle sahaya çıkıp, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Sayılmayan golünü değerlendiren genç oyuncu, "Açıkçası şaşırdım. Hakem Edu'nun faul yaptığını söyledi ama ben faul yapıp yapmadığını görmedim. Muslera'nın kafama bir darbesi var " diye konuştu.

OKAN: "BU PERFORMANS İLE DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"
Genç oyuncu Okan Deniz ise, "İki takımda çok iyi mücadele etti. Maçın hakkı buydu diye düşünüyorum. Bizim çok net pozisyonlarımız vardı. Değerlendirebilseydik daha iyi olurdu. Taraftarında desteği ile çok istekliydik. Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Gerçi bugünde alamadık ama çok iyi mücadele ettik. Karşımızda Türkiye'nin en iyi takımlarından biri vardı. Bu performansımızı diğer maçlara yansıtırsak, ben çok üst seviyelere takımı taşıyacağımızı düşünüyorum. Bir an önce zirveye oynamamız lazım. Çok iyi bir kadromuz var. İnşallah bu performans ile daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.
Murat Yıldırım ise, "Galatasaray'a karşı çok iyi oynadık. İlk yarı rüzgardan etkilendik. İkinci yarı çok daha iyi oynadık. Taraftarımızda bizi destekledi. Onlara teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettik ve iyi pozisyonlar yakaladık ama olmadı. Biz eğer böyle devam edersek, çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
(MA-RFK-S)

03.02.2013 11:24:41 TSI

Editör: Wan Haber