Bursaspor'un yeni transferi Edu, Kayserispor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, uzun süredir futbol oynamadığını ve tekrar sahalara döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibin İngiliz ekibi Stoke City'den kadrosuna kattığı ve Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasında ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyen Maurice Edu, sahalara döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Bursa'da olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Edu, "Bursa'da olmak benim için çok iyi oldu. Tekrar futbol oynamaya başlamak çok önemliydi. Maçta mağlup duruma düştük ama takım olarak çok çaba sarf edip oyunu kendi lehimize çevirmek için uğraştık. Bende uzun zamandır futbol oynamıyordum. Tekrar sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum ve oynamaya hazırım. Tekrar futbol oynadığım içinde mutluyum" diye konuştu.

HAKAN ASLANTAŞ: "KİMSE ART NİYET ARAMASIN"
Yetenekli oyuncu Hakan Aslantaş ise, "Zor bir mücadele oldu. Tuhaf bir gol yedik. İki maçtır mağlup olduğumuz için takım olarak özgüven eksikliği vardı. Bugün yendiğimiz için çok mutluyuz. Takım elinden gelen her şeyi yapıyor. Koşuyor, çabalıyor ama iki maçtır şanssızlık oldu. Kimse art niyet aramasın. Bugün yenmemiz daha önemli oldu" şeklinde konuştu.
(MA-RFK-S)

20.01.2013 12:11:31 TSI

Editör: Wan Haber