Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Galatasaray maçında Serdar Aziz'in attığı ve faul gerekçesiyle sayılmayan golü değerlendirerek, "Fırat Aydınus buz gibi golümüzü iptal etti" dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı mücadelede Serdar Aziz'in attığı ve faul gerekçesiyle sayılmayan gole Bursaspor cephesinden tepki geldi. Bursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bizim için büyük önem taşıyan bir maçtı. Ertuğrul hocanın istifasını ardından ligdeki ilk maçımızı Galatasaray ile oynadık. Dün gece futbolcularımız ellerinden gelenin fazlasını verdiler. Bursaspor ruhuna yakışır futbol oynadılar. Zor günde takımın başında çıkan Ersel hocamız ve teknik heyetimizde çok başarılıydı. Bursaspor taraftarı da ne kadar büyük bir gücü olduğunu gösterdi. 25 bin kişi birlik olduğunda Bursaspor'un başaramayacağı bir şey olmadığını gösterdiler" diye konuştu.

"FIRAT AYDINUS CANIMIZI YAKIYOR"
Karşılaşmanın 59. dakikasında Serdar Aziz'in attığı golün maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından iptal edilmesine tepki gösteren Eren, "Fırat Aydınus Beşiktaş ile İnönü Stadyumu'nda oynadığımız maçta nasıl uydurma penaltı vererek canımızı yaktıysa, Galatasaray maçında attığımız buz gibi golü de iptal ederek aynısını yaptı" şeklinde konuştu.
(MA-BÇ-BÇ-S)

03.02.2013 13:55:14 TSI

Editör: Wan Haber