Bursaspor Kulübü, gelecek 50 yıl içerisinde yapılabilecek çalışmalar ile ilgili '50. yılında Bursaspor' konulu yarışma düzenledi.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Bursaspor'umuzun geride kalan 50. Yılından aldığımız güçle, camiamızın önündeki 50 yılda yapılabilecek olan çalışmalar hakkında Bursa ve Bursaspor sevdalılarının ortak katkıyı koymaları adına kulüp tarihimizde bir ilk olan ve adını '50. yılında Bursaspor' koyduğumuz bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmadaki amacımız, kulübümüzün ilerleyen yıllarda Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli spor kulübü olmasının temellerini değerli taraftarlarımızın sunacağı ve yönetim kurullarının hayata geçirilmesi hedeflenmiştir. Yeşil-beyaza gönül veren taraftarlarımız iki kategoride projelerini sisteme yükleyebilecekler. Bu kategorilerimiz ise Bursaspor markası altında satılabilecek veya Bursastore'un ürün gamına ekstra yenilikler katacak her türlü ürünlerin tasarımlarının yarışacağı 'ürün tasarım' kategorisi, diğeri ise kulübün vizyonunu geliştirecek ve kalıcı gelir getirebilecek olan her türlü projelerin yarışacağı 'kurumsal projeler' olacak" dedi.

YARIŞMA 30 NİSAN'DA SONA ERECEK
Genel sekreter İlhan Uslu'nun konuşmalarının ardından yarışma hakkında sunum yapıldı. Yarışmanın aşamaları ile ilgili bilgiler verilen sunumda ise şu ifadelere yer verildi:
"19 Şubat 2013 tarihinde internet sitemiz üzerinden alınmaya başlanacak olan projeler 30 Nisan 2013 tarihinde sona erecektir. Bu süreden sonra yarışma jürisi gelen projelerden her kategoride maksimum 16 tanesini seçip halk oylamasına sunulacaktır. Halk oylaması 16 Mayıs 2013 tarihinde yine internet sitemiz üzerinden yapılacaktır. Her kişinin 1 kez oy kullanabileceği yarışma 30 Mayıs 2013 tarihinde sona erecektir. Son aşamada 1 Haziran 2013 tarihinde halk tarafından seçilen projelerin sahipleri açıklanacak ve ödülleri kendilerine takdim edilecektir"

DERECEYE GİRENLERE KOMBİNE VE HEDİYE ÇEKİ
Yarışmada kategori birincilerine '2013-2014 sezonu VIP Tribünü Kombine bileti, 500 TL Bursastore hediye çeki', ikincilerine, '2013-2014 sezonu Kapalı Tribünü Kombine Bileti, 350 TL Bursastore hediye çeki', üçüncülerine ise, '2013-2014 sezonu Maraton Tribünü Kombine Bileti ile 250 TL Bursastore hediye çeki' verileceği belirtildi.
(MA-EYB-S)

19.02.2013 11:45:24 TSI

Editör: Wan Haber