Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. haftasında Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan çalışma 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Daha sonra yeşil-beyazlı ekip, karşılıklı pas çalışması yaptı. Basına 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.

TUNCAY, VEDERSON VE YAVUZ YER ALMADI
Antrenmanda sakatlıkları süren Tuncay Şanlı takımdan ayrı düz koşu yaparken, Yavuz Özkan ve Gökçek Vederson ise salonda çalıştı. Ayrıca Bursaspor'un U18 takımında forma giyen ve bugün 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan genç oyuncu Furkan Kesikbaş da antrenmanda yer aldı.

SİVAS'A YOLCULUK YARIN
Öte yandan yeşil-beyazlı ekip, Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından saat 14:30'da Yenişehir Havaalanı'ndan Sivas'a hareket edecek.
(MA-RFK-S)

10.01.2013 16:14:28 TSI

Editör: Wan Haber